Saga Lucia 2019

Så var dagen här, dagen som hon väntar på så länge. Hon hade sett framemot Luciamorgon på dagis, lussande för nära och kära och att se riktiga lucia i kyrkan på kvällen.

Istället blev det en hemma dag, en dag där mamma är totalt slut efter en kaos natt. Ett samtal till förgiftningscentralen och en mamma som nästan tappar det en liten stund. Som tur fick vi lugnande besked och håller tummarna för att lillis ska må bra nu.

Som tur en mysig dag, en hemmadag som ändå verkar vara onödig, ingen verkar vara sjuk. En hemmadag med julfilmer, mys och luciabus. En luciadag som inte alls blev som vi hade tänkt, men som ändå blev bättre än den verkade bli imorse.

Hur firar ni lucia?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.