Nästan som i en dröm

Idag vaknade jag upp med en känsla av pepp och pirr i magen. Igår hände nämligen just det som jag hade velat men redan gett upp hoppet på. Jag ringde Anton och SKREK av glädje när jag körde hem från gymmet,

jag åker till Stockholm, hon ville komma med

88cd402d-56db-44cf-a2df-4a613dfc7960

Igår på eftermiddagen stod jag och pratade med Karin, berättade att jag fått inse att det inte var meningen att jag skulle få se Mia Skäringers ”the final fuck”. Fick inte ihop logistiken och det kändes ändå lite tråkigt att åka ensam. Alla bra platser var slut och jag konstaterade att jag kommer deppa lite lätt här till helgen och sedan går livet vidare.

img_3043

Kom hem efter Sagas musiklekis och såg på FB att dom kommer släppa fler biljetter till the final fuck, på kvällen klockan 20.00 (21.00 här hemma) Och det bara knöt sig i min mage, FAN det är meningen att jag ska se detta. Så jag tänkte att jag chansar och ser om någon annan är intresserad. Lade ut en story på min Instagram, efterlyste någon som är lika galen som jag och vill komma med till Stockholm på lördag och till min stora glädje nappade Johanna på det. Jag blev så glad att jag bara skrattade, ringde Anton och skrek och körde hem från gymmet med musiken på FULL volym.

Skärmavbild 2019-11-19 kl. 13.35.22bild lånad från miaskaringer.se

Efter trubbel med det mesta hade vi tillslut varsin biljett. HURRA! Vi bokade flyg och hotell och på lördag åker vi. Jag är så genom lycklig över att jag skall få se den sista showen, att jag ska få uppleva allt det magiska en sista gång. Vem bokar ens biljetter sådär extempore? Tydligen vi, ser så framemot att få ett dygn med bara egentid. Lite nervös är jag ju över att vara en natt borta från Vidde, men det kommer helt säkert att gå hur fint som helst.

Igår när jag gick och sova kände jag mig rätt stolt, det var inte igår som jag YOLOade på detta vis senast. Utan Johanna hade det nog inte blivit något, men ödet ville annat och vi är PÅVÄG.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.