En oplanerad och härlig familjekväll

En vanlig sketen torsdag blev sådär riktigt bra som kvällar bara blir ibland. På förmiddagen hade jag inhandlat lite sista minuten pynt för halloween och jag och kidsen dekorerade köket tills Anton kom hem.

Vi grillade burgare tillsammans och käkade i skenet av våra pumpalyltor och spöklampor. Det blev just så avslappnat och skönt som det kan bli med tre barn. Speciellt när det yngsta har någon liten lek med döden och balanserar i tid och otid i sin matstol. Hopplös är han, genast han inte äter eller faktiskt ibland fast han fortfarande äter så STÅR han och dansar i sin stol. Hade önskat att jag inte skulle behöva spänna fast honom i sele, är rädd att det skall bli en onödig konflikt kring matbordet men huvudföre ner i golvet känns inte optimalt det heller.

Efter maten snaskade vi lite halloweengodis i soffan framför en film och tror alla kände hur skönt det var att bara vara. Vår vardag går på i 190 och vi tycker alla om när det är mycket på gång men alltid ibland behövs dessa slappa dagar. Det är så viktigt att alla kan sitta ner och ingen är stressad över att behöva komma iväg.

När jag satt där i matbordet och kollade på min fina familj kändes det nästan lite overkligt. Hur kan jag få ha turen att få höra hemma just här. Tänk ändå att just jag är utsedd till mamma och fru, man kan inte annat än vara tacksam när den insikten sköljer över en. Mitt fina galna kaosgäng, vi som både syns och hörs när vi är någonstans. Oj vad jag älskar den vardagen vi lever nu, njuter verkligen och längtar inte till något annat.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.