Måndag, första snön och lekstund i parken

Imorse när vi vaknade var marken vit, bilen isig och barnen ÖVERLYCKLIGA. Det fanns inte på kartan att inte ha vinterhalare på sig så efter många om och men fick de ta sina gamla vinterhalare på sig idag. Här slits inte nya vinterhalare innan det finns ordentligt med snö på marken.

Också Vidar fick ha sin vinterhalare från förra vintern på sig, storlek 74 och den passade helt bra ännu. Så glad att jag vågade tro på mig själv och köpa storlek 80 på årets halare. Lite kort i byxbenen blev 74an då han kröp omrkgin, men med gummiband under skorna gick det finfint.

IMG_2743

När vi lämnat av Saga på dagis såg jag på teleonen att Karin och tjejerna efterlyste parksällskap. Vi var färdigt påklädda och åkte genast till parken. Vidar hade riktigt roligt där, lekte med massa saker och var riktigt nöjd i nästan 2 timmar. Jag var glad över att jag klätt oss i varma kläder, för man känner i luften att det börjar närma sig vinter. Parken är alltid 1000 gånger roligare med sällskap och idag gick tiden riktigt snabbt. Parken är också en grej som ger mig själv mammapoäng, löjlig jag vet, men känner mig alltid som en liiiiiiite bättre mamma när jag aktiverat oss. Bonus för timmar utomhus i friska luften också. Hade lätt kunnat spinna vidare på dessa mammapoäng, men tror vi sparar det till ett eget inlägg.

IMG_2747

Nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe och en halv pätkis, bra uppladdning inför veckans första träningspass. Dagens pass är veckans roligaste, SQUATS *hjärta hjärta* När Adam kommer hem från skolan åker vi till gymmet, sedan vidare till dagis på möte. Ikväll skall Adam till en kompis och leka och Saga har musiklekis, en riktig vanlig måndag i detta hus. Hur har er vecka startat?

En kommentar till “Måndag, första snön och lekstund i parken”

  1. På topp, träffades med mitt mammacrew idag på förmiddagen. En sväng via spr-loppiset och så Espresso House på kaffe. Så skön måndag alltså, blev till och med lite glad när det kom snö här. Fräscht med lite vitt bland allt det gråa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.