Veckans sista dag

dagenspromenix.jpg

Så var helgen över igen och jag kan ännu en gång konstatera att jag inte känner någon ångest över det faktum att det är måndag imorgon. Jag kan fortsätta på samma bana jag är på nu, det känns så skönt att jag nästan kunde gråta lite. Så tungt att gå omkring med ångest och känslan av att var misslyckad, klart härligare att känna ett lugn att ännu en vecka passerat och jag hålls kvar på banan.

Idag var jag ut och gå en sväng med Viddes gudmor, vi prickade in den mest regniga timmen under dagen och var så blöta när promenixen var slut. Vidde sov skönt i vagnen och vi kunde prata ostört i en timme. LYX!! Alltid härligt att gå ut och gå, men var helt stelfrusen efteråt många många timmar. Tinade upp först efter kvällens bastubad.

Vi har hängt några timmar i ishallen idag också, Adam var bjuden på kalas där och sedan hade Saga skrinnskola. Det hjälpte inte direkt mig att bli varmare.

På kvällen åkte jag och Saga till gymmet en sväng. Hon är så härlig att ha med, vill lära sig en massa och övar på sina egna grejer. Hjular, står på händer och utövar tvättäkta rörelseglädje. Dansar till musiken och njuter av att få full uppmärksamhet. Jag hinner både träna och umgås med henne och vi konstaterade båda ikväll att det var mysigt att träna tillsammans.

Söndagsbad och bastu avslutade denna helg som började så dramatiskt. Tack snälla ni som hört av er, känns fint och tryggt att veta att många sitter på mycket info gällande just nötallergi. Nu ska jag unna mig att krypa ner under täcket tidigt, eller tja det är ju tidigt på grund av vintertiden men ändå. Hoppas på många timmars nattsömn inatt så att vi alla vaknar pigga och redo gör de sista dagarna i oktober.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.