Våga tänka i nya banor

Innan jag blev gravid med Vidar tränade jag så gott som alltid på kvällen. Det passade helt enkelt bäst så. För mig blev det en sanning, man tränar liksom på kvällen. Alternativt tränar man på morgonen, men också det har varit lite bökigt för våra rutiner.

För någon vecka sedan slog det mig mitt i allt att jag kanske kunde träna mitt på dagen, ta luckträningen till en ny nivå och helt enkelt träna mellan att jag hämtat Adam från taxin och innan Saga skall hämtas / alternativt hämta Saga också och träna innan det är dags för middag. Just så har jag gjort flera dagar i vecka de senaste veckorna och det fungerar perfekt.

Mitt i allt blir träningspassen gjorda utan att det krävs så mycket extra pussel. Lite övertalning av de äldre barnen ibland för att de skall hålla koll på Vidde men annars fungerar det perfekt. Så skönt att inte behöva stressa iväg på kvällen när jag redan är lite trött. Tumme upp för dessa pass.

304d51db-56e5-4301-9364-a1cf4a817ee2

Undrar vad det är som mitt i allt tänder glöden igen, glöden och ivern på att verkligen få till träningen. Det kanske jag aldrig fåt veta, men OJ så jag njuter av att tröskeln till träningen är lägre nu igen. Skönt också att följa ett program, så behöver jag inte tänka på VAD jag skall göra när jag kommer till gymmet. Det är liksom bara att sätta igång och riva av passet.

Härifrån är det perfekt att fortsätta.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.