shine bright like a diamond

Idag var det öppet hus på Sagas rytmiska gymnastik. Man fick komma och titta på deras träning och det var verkligen SÅ härligt. Har ju bara fört henne dit varje vecka och efteråt fått höra hur roligt det är. Idag var det då äntligen dags att få se vad hon grejar med där. Saga hade bjudit dit både mommo och Robbe och fammo. Det var så viktigt för henne att få visa vad hon lärt sig.

Det var töjningar, bryggor, hjulningar och hopprepshopp. Dessutom visade dom sitt första tävlingsnummer. Är verkligen imponerad över hur mycket hon lärt sig på några månader denna höst, ska bli spännande att se om hon kommer fortsätta med detta eller om hon hittar någon annan hobby. Dans och rytmisk gymnastik är för tillfället favoriterna.

När man är bara fem år och får vara med de äldre flickorna, då gäller det att hålla tungan rätt i mun. Så roligt för tjejerna att få göra detta tillsammans.

Härligast är ändå att sitta på sidan och se Saga göra något hon älskar. Små fötter som trippar fram, små sträckta vrister och målmedvetet kämpande för att lära sig. Härligt när man får göra något man verkligen älskar!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.