Nu kör vi höstlov

7da4fcb8-8cd5-4b9a-84b8-21870c5e39bc

Äntligen har vi också höstlov i detta hus. Härligt med dagar helt utan varken planer eller måsten. Vi har min faster och mina kusiner här på besök och tid tillsammans med dem är uppskattat av oss alla.

Denna lilla filur har lärt sig stiga upp och stå utan stöd. Som jag väntat på att det skall börja lossa för honom. Han har en längre tid redan varit så frustrerad, som att han vill gå men inte vågar. I några veckor nu har hans störta hobby varit att stå i sin matstol och så igår på kvällen ställde han sig upp och stå på golvet, sådär bara rätt och slätt.

Idag har vi firat Sagas namnsdag, hon fick önska mat och valde föga överraskande tacos. Ingen tackade nej till det. Som efterrätt käkade vi en annan av frökens favoriter, nämligen chokladbollar. Hon hade själv rullat ihop dem och var sådär lagom nöjd med det.

img_0086

img_0078

Höstlovets första dag har varit så lugn så lugn. Vi har verkligen inte gjort något alls och OJ så vi njutit. Lugn tillsammans tid. Nu orkar vi med några dagar med mer program igen. Det vankas maskerad på halloweendisco i helgen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.