Rustade för vinterväder i världens bästa isbjörnskläder

Inlägget innehåller blogg-gåvor och görs i stolt samarbete med polkuped.fi

halare1

Visst kan det kännas avlägset att tänka på vinter, minusgrader, snö, slask och skidåkning just nu. Vi har ju just vinkat hejdå till sommaren, men ni vet nog lika bra som jag att vintern kommer snabbare än man kan tro. Plötsligt en morgon vaknar man och BOM minusgrader och kanske till och med snö på marken. Vet inte hur det är i andra familjer men hos oss är det i alla fall 2 barn som IVRIGT väntar på både snö och vinteraktiviteter.

IMG_9819

När man då börjar gräva i förråden efter vinterhalare brukar det inte vara allt för ovanligt att halaren som var så bra ifjol inte längre passar. Ärmarna är korta och byxbuntarna går inte ens över stövelskaftet längre. Har barnen inte passliga vinterkläder har dom inte ens en ärlig chans att ha en rolig stund utomhus. för att inte hamna i den trista situationen att halaren inte länge passar och känna panik blandat med lite skam när barnet ändå skall iväg till dagis eller skola med vristerna framme så rekommenderar jag att du just IDAG går igenom förrådet.

Det gjorde vi för några veckor sedan och vi kunde konstatera att både Adams och Sagas vinterhalare var på gränsen till för små redan då. Halarna lär inte bli större till vintern och barnen lär inte heller krympa så därför är jag både glad och tacksam över att vi denna höst har ett samarbete med polkuped.fi. Därifrån kan man nämligen beställa den BÄSTA vinterhalaren till aktiva barn. Vi har i 2 år nu köpt barnens vinterhalare från Isbjörn of Sweden och vi byter aldrig tillbaka till ett annat märke. Jag säger inte att andra halare inte är bra, att lite billigare halare inte skulle fungera men jag VET att isbjörnshalare är dom absolut BÄSTA vi testat. Vi har provat andra märken i motsvarande prisgrupp (pop och didriksson tex) och ingen av dessa lever upp till isbjörnarnas standard. Vet flera familjer med liknande upplevelser, isbjörnarna är i en klass för sig.

IMG_9845

En vattentät halare, som andas och håller barnet varmt. Drömmen för föräldrar till barn som trivs utomhus på vintern. Speciellt i år då Saga kommer vara utomhus i alla väder genom hela vintern. Hon måste ha en halare som håller henne varm och torr en hel dag. Samma halare fungerar genom hela vintern, barnen kommer torra in också vid slaskigare väder utan att behöva dra på sig kurakläder. Halaren håller hårt slitage och det finns mycket halare kvar till följande användare också efter en vinter där halaren varit i bruk så gott som varje dag. Saga har använt sin första halare i 2 år och ännu kommer den halaren att fungera perfekt för Vidar.

Med många barn uppskattar jag verkligen att halaren håller. För vinterkläder till barnen är inte billigt, känns ändå lite mer rimligt att satsa på en halare som kommer hålla för flera än 1 barn. Och har man inte flera användare själv kan man sälja vidare och få en bra peng för halaren den vägen.

IMG_9830

I år fick Adam och Saga tackvare samarbetet med polkuped.fi välja varsin vinterhalare och båda visste genast vilka de ville ha. Adam valde en grön och Saga en pink. Båda två härliga starka färger som syns bra på gården också under mörkare vinterkvällar. Adam och Saga fick också varsin fin mössa från isbjörn, tror dock vi måste beställa varsin av modellen Adam fick. Tänk så söta alla tre blir sedan, men mössor som matchar halarfärgen. Härligt varma mössor, skall bli spännande att testa dem när minusgraderna är ett faktum.

IMG_9881

Frågade min följare på instagram vad dom ville veta om just isbjörnshalaren och dessa är några av frågorna som kom in.

VAD är det som skiljer just de halarna från t.ex. polarn och pyrets?

Jag skulle säga att det är två saker, smidigheten är den första och största fördelen med isbjörnshalaren. Barnen är otroligt smidiga i sina utelekar i dessa halare. Det har jag också fått höra av dagispersonal.  Halaren liksom hänger bara med utan att göra det svårt att röra på sig. Sen måste jag nog skryta på hållbarheten också. Om jag jämför barnens tidigare vinterhalare med de dom använt från isbjörn är slitaget väldigt olika. Andra halare har snabbt blivit nötta på både knän och i rumpan något som med tiden gör att halaren inte längre håller vatten. Tidigare isbjörnshalare har inte alls samma spår av användning och dom har inte varit mindre utomhus de senaste åren, snarare tvärt om. Isbjörnshalaren håller för och möjliggör aktiv utelek, vilket för oss känns viktigt.

Är dom verkligen värda priset?

Jag förstår att alla familjer inte kan välja, men kan man och har möjlighet så skulle jag absolut satsa mina pengar på dessa halare. Vi har klarat oss med varsin halare till barnen genom hela vintern. Barnen är torra på insidan av halaren efter många timmars utomhuslek vilket gör att dom kan komma in och äta och sedan dra på samma halare igen för nästa varv i pulkabacken. Så ja, vi tycker absolut dom är värda sitt pris. Man behöver inte många olika utekläder till vintern om man har en BRA halare.

Hur håller halaren? Slits den snabbt? Finns det halare kvar till nästa barn?

Jag tycker dom håller väldigt bra, Saga har som sagt använt sin förra halare två vintrar och där finns hur mycket halare som helst kvar till Vidar ännu. Det enda som slits är fotlänkarna, dom har vi bytt några gånger och sytt fast knapparna på nytt. Annars är vi väldigt nöjda med kvaliteten och hållbarheten. De gånger något krånglat med någon halare har också reklamationer sköts med bravur, vilket såklart känns bra för mig som kund. 

Varför valde du att testa isbjörnshalarna?

Vi har alltid köpt kvalitetsutekläder till barnen, vill att dom skall ha bra kläder på sig så att utelekens ska bli så kul som möjligt. Känns tråkigt att behöva gå in bara för att barnet fryser eller är genomvåt. Såg att Eva och Thomas hade isbjörnshalare på sina egna barn och att dom sålde dessa på polkuped.fi blev nyfiken och beställde hem en halare till Adam. Efter några veckor beställde vi en till Saga också. Och på den vägen är det. 

Skärmavbild 2019-10-13 kl. 13.44.38

Just nu säljs Isbjörns halarna till förhandsbeställningspris på polkuped.fi. Går du och funderar på nya vinterkläder till barnen lönar det sig att ha isbjörnshalarna med i tankarna. Om du råkar bo i krokarna nära Pargas har vi rätt många storlekar i vårt förråd om man vill se storleken live innan man beställer. Från bebismodell 74 till Adams nya halare som är i storlek 128.

Jag är både stolt och glad att få göra detta samarbete, jag står bakom halarna och polkuped till 110%!! Har du fler frågor eller tankar är det bara att kontakta mig eller polkuped direkt. 

När vinterkläderna är införskaffade är det bara att börja vänta på snön. Oj så barnen längtade efter allt det roliga med vintern när vi testade de nya fina halarna. Vi drömde oss tillbaka till förra vinterns äventyr. Och se så SMÅ dom var, Vidde var bara en liten bebis och Adam hade inga framtänder.

IMG_2676

IMG_1727

IMG_1712

IMG_1711

3 reaktioner till “Rustade för vinterväder i världens bästa isbjörnskläder”

  1. Här har jag bestämt att när det blir dags för rediga vinterhalare i det här huset så blir det isbjörn. Bekantade mig via jobbet med dem förra hösten och de verkar vara superbra! Känner dock att jag inte skulle köpa en isbjörn åt Einar ännu nästa vinter, eftersom han blir två år då. Så tror det får bli tills han är lite äldre och mer rörlig ute.

  2. Hur sku du säga att de är i storlek? Står på hemsidan att de är rejäla, ska man ändå ta 128 cm åt en ca 128 cm kille?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.