Att fira en kär vän som ska bli mamma igen

Idag var dagen äntligen när vi överraskade Karin som snart ska få sin tredje lilla trollunge. Det blev tacomys och en massa snask, trevliga samtal och en massa skratt. Vi pratade oss varma om allt från barnvagnar till festkvällar. Visst är det mysigt att få samla alla Karins vänner och fira den kommande lilla bebisen. Jäkligt strongt av henne att gå igenom en graviditet med en liten 1,5 åring där hemma.

Alltid roligt att ställa till med kalas. Anton och barnen åkte iväg till Korpo över dagen så jag fick göra i ordning här i lugn och ro. Ab någon underlig anledning blev det ändå lite bråttom, men jag blev klar och eftermiddagen och kvällen blev lyckad. Det viktigaste var ju att Karin hade en skön kväll och det tror jag hon hade. Bilder blev det knapert av, men det är väl bara ett kvitto på en lyckad kväll?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.