Fredagens fem positiva

 1. Idag kunde vi äntligen vara med på familjejumpan jag och Vidar. Han är lite liten ännu, men kommer nog växa in i det. Vidar är rätt så blyg och osäker i nya situationer och därför är det extra viktigt att vi tillsammans bekantar oss. I början var parken också skrämmande men nu leker han där som att han aldrig gjort annat. Blir säkert samma sak med jumpan också, bara han vänjer sig. Roligt var det i alla fall, lite dans, lite lek, mycket bus och några trix. En perfekt blandning för oss en fredagsförmiddag

  IMG_2227

 2. Morgonpromenixen i krispigt höstigt väder. Innan jumpan hade vi en dryg timmes lucka att fylla jag och Vidde. På med utkläder och iväg på en promenix, win win för alla eftersom Vidde fick sova en stund och jag fick traska på och lyssna på Träningspodden.

  IMG_2229

 3. En väldigt materiell sak men mina AirPods har kommit. HUR NICE? Har länge suktat efter dem och nu bara bestämde jag mig för att jag skall unna mig dem. Är rätt flitig på att gå ut och gå när Vidar skall sova och orkar inte trassla med sladden till hörlurarna, samma sak på gymmet. GULD att bara pluppa in dem i örat och köra.

  IMG_9728

 4. Kanelbullensdag måste ju ändå räknas som något väldig positivt. Ställde mig och bakade bullar igår på kvällen och imorse kunde vi lyxa till frukosten med färska bullar. Startar man en dag så, så kan den väl inte bli dålig?

  IMG_9736

 5. Vår glada lilla kille är tillbaka igen. Han leker och är nöjd, äter annat än bröstmjölk och är så gott som sig själv igen. Man uppskattar inte nog när barnen är friska <3

Nu har vi just ätit pizzaperjantai och skall iväg på familjesähly hela gänget. Allt är som det skall i Kyrkäng igen. Skön fredag till er också!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.