En liten kvart

Oj hjälp vad tiden rusar iväg när någon är sjuk här hemma. Vi jublade lite tidigt för Viddes del och febern steg igen på lördagskvällen. Igår var vi till läkare och idag började han äta antibiotika mot öroninflammation eftersom han idag igen vaknade med 40graders feber. Hoppas verkligen han skulle bli frisk nu!

Idag är det hobbykväll för båda barnen och jag anmälde mig frivillig till att agera taxichaufför. Efter att jag fört Saga till dansen och Adam till jumpan hade jag en helig liten kvart av total egentid. Det var så skönt, att bara sitta där och inte behöva göra något alls. Inte prata med någon, inte trösta någon, inte amma någon.

Jag vet att jag inte ens borde klaga, att de finns de som har det minst 1000 gånger värre än jag. Men jag är så trött, så trött efter både dåliga nätter och gnälliga dagar. Jag saknar allt det vi brukar göra på förmiddagarna, allt det där som GER energi. Imorgon är det en vecka sedan Vidde blev sjuk. Hoppas verkligen antibiotikan fixar detta nu.

Denna vecka är iaf inte mina hälar helt förstörda längre och jag har kunnat gå långa promenader i krispigt höstväder. Frisk luft är magi dagar som dessa och Vidde sov faktiskt skönt i vagnen i nästan en timme under promenaden.

Om några dagar hoppas jag vi är tillbaka på banan igen. Då Vidde förhoppningsvis sover lite längre på dagarna och ger sin mamma lite tid att jobba på datorn. Har flera saker jag skulle behöva få gjort. Har ni fått vara friska i höst?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.