När lillis vaknar med feber

Idag när Vidar vaknade stod han inte upp i sängen utan han satt. Undrar om han är sjuk hann jag tänka innan jag lyfte upp honom och genast kände att han var rejält varmare än bara ”tutivarm”. Och mycket riktigt visade febertermometaren feber. Känner själv också att förra veckans flunssa gör comeback igen, så det är väl bara att bädda ner oss i soffan idag och ta det lugnt. Så typiskt att jag hittar träningsdrivet men hela hela tiden missar träningarna. Min sönderskavda häl mår inte helt hundra den heller, så just idag känns en dag i soffan under täcker helt okej. Nya tag efter några dagar igen.

De två äldre är pigga och friska, hade ju trott att skol- eller dagisbarnet skulle falla först i höstflunssan och inte vi andra som är hemma. Skönt ändå att dom är friska, för många sjuka samtidigt är inte så skoj.

Vidar ammar ganska ofta nu, har inte direkt någon annan matlust. Så tacksam över amningen, då får han i alla fall i sig vätska. Han kommer också lättare till ro vid bröstet och slumrar till mellan varven. Sen kollar vi babblarna på TV och leker om han vill/orkar.

Hoppas ni är friska och har en fin onsdag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.