Saker att längta efter denna höst

Vardagen rullar på nu och sommarlovet känns redan väldigt avlägset. Hösten är här och nu börjar jag småningom längta efter julen. JA JAG SKREV DET, småningom börjar jag planera december och julen. Det är ju 3 månader kvar till julafton idag, JAG ÄLSKAR JULEN! Men innan det är dags för jul har vi en hel del andra roligheter att se framemot.

IMG_7671

Det som jag längtar efter allra allra mest denna höst är att jag för TREDJE gången skall få se Mia Skäringers show No More Fucks To Give på globen. Denna gång tillsammans med min mamma och min syster. Jag och Julia (som också har en blogg på sevedays nu för tiden <– tips!) köpte biljetter, resa och hotellövernattning i Stockholm till vår mamma när hon fyllde 50. Ska bli magiskt att få uppleva det tillsammans med dem. Och härligt att få åka till Stockholm en sväng, enda staden som jag verkligen kan säga att jag ÄLSKAR.

IMG_4192

Sista helgen i november åker vi iväg till Vasa för att fira lillajul tillsammans med Julia och hennes familj och min mamma och hennes man kommer också med. Jag, Anton, Adam och Saga skall också gå på KAJ vilket skall bli roligt. Det är liksom också startskottet för julfirandet, HALLELUJA. Är det bara jag som längtar efter julen såhär mycket?

 

En kommentar till “Saker att längta efter denna höst”

  1. Jag börjar också längta efter julen. I fjol flyttade vi i månadsskiftet november-december så fast vi firade vår första jul i huset då så kändes det inte riktigt 100. Men nu när vi fått bo in oss och jag har tid att dona hemma om dagarna så ska det minsann firas hela månaden!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.