Dumt huvud får kroppen lida

Ibland, ”IBLAND” ifrågasätter jag min egna smarthet. Idag är en sådan dag. Invigde nya skor igår, höstkängor och kände redan efter några 100m att jag kommer nog ha lite sjuka fötter efter denna promenad. Vände jag om? NEJ! Jag fortsatte gå och hade helvetiskt ont när jag kom tillbaka. Nåja plåster på och nya skor på fötterna innan jag åkte iväg till Skanssi. Det gick helt bra men visst kände jag av hälarna hela tiden.

Måndagskvällar är ju zumbakvällar, men har man skavt bort ett lager hud på hälarna kunde man kanske tänka att det inre blir någon zumba. NEJ NEJ KLART JAG SKA ZUMBA! Nåja åkte via butiken och köpe ordentliga skavsårsplåster innan jag drog på mig träningsskorna. Kände redan efter första låten att detta inte var varken smart eller skönt, slutade jag så för mitt eget bästa? NEJ NEJ SÅKLART SKULLE JAG HÅLLA UT HELA TIMMEN.

IMG_9283

Ja men ni ser ju. Smärtan igår på kvällen när mina skalade hälar gick i duschen var värre än alla förlossningssmärtor jag varit med om. Och idag kan jag inte gå med annat än croccs. Det är som dom säger, dumt huvud får kroppen lida och idag blev det ingen träning alls. Får se hur hälarna mår imorgon, hoppas dom skulle hålla för uteträningen. Är dock illa rädd att det inte kommer fungera. *apploderar och klappar mig själv på axeln*

IMG_9294

var det smart? NEJ

var det värt det? NEJ

kommer jag göra om det? ANTAGLIGEN

2 reaktioner till “Dumt huvud får kroppen lida”

  1. Been there, done that…Långlänk med skavande skor i somras..just före semestern som skulle bestå av vandring på Mallorca.Klokt,nej men är man envis så är man.Jag hade helt sjuka hack in i hälen och kunde bara gå med ett par nike tossor och tusen plåster eller skor öppna bakom foten.Vandrade nog sen men mindre än tänkt och kanske lite mindre njutningsfullt.Lyckligtvis fick vyerna mig stundvis att glömma smärtan.Ännu idag har jag ärr på hälarna och är nog så försiktig om det ens lite skaver.
    Hoppas man blir klokare av sina misstag och hoppas dina sår läker snabbare än mina!

    1. oj nej, låter ungefär lika smart som jag då 😉 får kalla kårar av att tänka på vandrig just nu, men skönt att det ändå gick att vandra lite och inte hela resan blev förstörd på grund av envishet 😉 hoppas också jag ska ha lärt mig något men är inte helt säker på att det blir så :p

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.