BRA saker denna fredag

Förmiddag i parken med Vidar. Denna lilla herre har inte haft så glatt humör idag, vilket man inte behöver ha alla dagar heller såklart men efter en taskig natt där han sovit oroligt och mamman i huset har huvudet fullt med snor så är ändå sura miner lite jobbigare än vanligt. När jag vaknade ville jag bara ligga kvar, funderade redan om kanske Saga kunde ha en ledig dag idag för att jag inte skulle behöva klä på mig kläder alls idag. Som TUR har Saga alltid utfärd på fredagar så att hon skulle missa det fanns inte på kartan, när vi redan var ute och på språng så styrde jag bilen mot parken. Och även om Vidar hade precis lika skit humör där som hemma, så fick JAG i alla fall umgås med andra mamas.

IMG_1748

Vidars tupplur. Som jag redan skrev var lilla killens humör inte på topp idag, dagar som dessa är ju stunden som Vidde sover helt ovärderlig. Att få dricka sitt kaffe i lugn och ro, ja det är nog en liten liten guldkant på vilken dag som helst. Chokladen till kaffet gjorde inte dagen sämre heller om vi säger som så.

IMG_1745

På något sätt är det väl ändå skönt med fredag, även om flunssan hänger kvar i kroppen. Flunssig eller inte så är ju fredag alltid fredag, bastu och fredagsmys är ju kul också fast huvudet är fullt med snor. Också därför jag ville lufta fram lite bra saker idag, så lätt att fastna i det ”jobbiga” speciellt när jag inte är helt i skick. I eftermiddag ska vi iväg på famljesähly med Adams fotbollslag, vilket var superkul förra veckan. Inget spring för mig eftersom jag inte är i skick men Anton gillade sählyn förra veckan så han får väl ta den idag igen. Hoppas kunna vara med nästa vecka.

Håller tummarna att Vidar sover skönt i vagnen ännu en timme så att jag hinner lägga mig i soffan en stund och vila lite. Sen kommer Adam hem igen och småningom ska Saga hämtas och så är det full rulle igen. Hoppas på lite ny energi till eftermiddagen för både Vidar och mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.