Man ångrar sällan ett träningspass

Hade jag känt efter imorse hade jag inte stigit upp från sängen. Det var skitkallt i vårt sovrum och under mitt täcke med en sovande bebis var det SÅ mysigt. Men det hjälptes inte, bara att stiga upp och fixa frukost till gänget. På tisdagar brukar jag och Vidar gå ut och gå innan Familjecafe, men idag kände jag mest bara att jag letade orsaker att inte orka gå. Men jag bestämde mig att jag följer min plan och traskade iväg en sväng i alla fall. Vidar sov skönt och orkade sedan vara glad under tiden vi chillade på cafeet, och jag fick röra på mig en stund och fick lite frisk luft.

IMG_1868

På eftermiddagen var det tag att cykla iväg till gymmet och OJ vad jag inte var sugen på varken cykeldelen eller träningsdelen, MEN jag gjorde det i alla fall. Fick till ett riktigt skönt träningspass på gymmet så länge Saga dansade och att cykla hem var skönt.

IMG_1885

Nu ligger jag redan i sängen och är riktigt nöjd med dagen som jag egentligen inte ens orkade stiga upp till. Också dagar då det känns lite motigt går att vända. Jag är inte lyrisk och jag säger inte att en kväll på soffan hade varit sämre. Men jag är glad att jag höll mig till planen, för jag har så mycket lättare att vara snäll med mig själv när jag också tränar.

IMG_1877

Oj så jag saknar stången på ryggen, darrande muskler och lite tid ensam med hög musik. Tänk att jag helt hade tappat all kärlek till träning här ett varv, börjar kännas som att en liten del av kärleken är påväg tillbaka. Är någon intresserad av träning här på bloggen eller ska jag skippa att skriva om det? Om ni är intresserade så vad vill ni läsa om? Berätta gärna. Nu ska denna mama börja sova och hoppas det känns lite mer lockande att stiga upp imorgon. Det vet jag att det kommer göra, för jag har kokat tomtegröt ikväll och ska få käka det till frukost imorgon. HURRA!

2 reaktioner till “Man ångrar sällan ett träningspass”

  1. Träning intresserar alltid att läsa om. De är peppande speciellt med småbarn hemma och jobb så får man en liten kick att själv unna sej att träna och då är det bra att läsa om andra mammor som också gärna tränar 👍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.