Du börjar vara dig själv igen Malin!

-3747220835623179712_IMG_9148

En kompis konstaterade här om dagen att jag börjar vara mig själv igen, jag börjar liksom vara ute på andra sidan denna berg och dahlbana som de senaste åren varit. Och jag kan verkligen konstatera att det ligger något i det hon sa, för jag börjar mer och mer känna igen mig själv. Den största skillnaden är nog energin, orken att göra mer än minimi. Jag orkar hitta på saker, jag orkar engagera mig i barnens hobbyn, i mina egna hobbyn och mina vänner igen. Jag är inte sur och tvär varje dag när Anton kommer hem från jobbet, jag orkar också se att JAG inte är orsaken till allt som kan gå på tok.

611998794283616269_IMG_9150

Min största utmaning under de senaste två åren har ju varit att jag har varit och ÄR så otroligt HÅRD mot mig själv. Om något känns fel är det genast på grund av något jag gjort, sagt eller inte levererat. Jag är så otroligt hård mot mig själv vilket gör att jag inte ens orkat försöka. Som tur har detta tankesätt blivit bättre, jag har blivit så mycket bättre på att se att jag DELAR ansvar med människor i min omgivning för att saker och ting skall fungera. Om en relation inte fungerar är det inte bara jag, det är VI som inte fungerar. Den insikten har verkligen gjort att jag kunnat slappna av, kunnat släppa lite på kontrollen och bli en lite härligare människa igen.

4811854061955516599_IMG_9142

Livet är verkligen inte bara en dans på rosor nu heller, nej verkligen inte. Men jag orkar vakna på morgonen och ta tag i dagen, jag känner inte att jag behöver gömma mig hemma för att ha en chans att komma igenom dagen med förståndet i behåll. Att träffa andra människor gör mig inte stressad längre, det GER mig energi. Därför är det också roligt att komma iväg till parken, familjecaffet eller till en god vän. Det ger med än det tar.

-8621684398307110310_IMG_9124

Jag är inte en människa som trivs ensam, det har varit den delen av mig som jag haft svårast att acceptera. För jag är social, jag trivs med människor omkring mig och jag börjar hittar tillbaka dit. Härligt när folk i min omgivning märker av samma som jag själv känner, jag börjar hitta tillbaka.

-4484076583852634697_IMG_9153

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.