Tankar en vanlig torsdagkväll

Ja alltså vardagen går i 190 just nu, jag tycker om att ha mycket program men visst känner jag mig lite trött såhär en torsdagkväll. Veckan har varit väldigt rolig, jag har hunnit med en massa skoj och det enda som jag ligger efter med just nu är städning och klädtvätt typ. Men det kommer ju en helg nu snart så kanske vi kommer ikapp igen.

Jag och Vidde har varit flitiga besökare i parken, vi har träffat vänner, gått på familjecafe och lunch och chillat lite till mer med vänner. Eftermiddagarna är fullbokade, så som jag gissar att det blir med lite äldre barn.

Barnen har hittat flera roliga hobbyn som dom gillar vilket är helt underbart. Viger gärna mina kvällar till taxichaufför så länge barnen gillar det dom gör. Med det sagt är det skönt att fredagen hittills varit fredad, en kväll som vi hinner umgås hela familjen, äta pizza och fredagsmysa.

Min trötta torsdagshjärna ska få vila framför wahlgrensvärld nu och sen ska jag sova. Hoppas ni också känner er lite taggade för fredag imorgon. Jag längtar resan efter min heliga godisskål.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.