Stjärnorna i mitt liv

-3267935063820305139_img_7348

Dom där finaste av vänner som lyser så fruktansvärt klart de gånger som det är lite extra mörkt. Sliskig metafor, jag håller med, men helvete vilka fina vänner jag har. Det är så fint och så stort att ha alla dessa fina människor i mitt liv. Härligt att jag, som alltid varit så rädd att inte duga och inte räcka till, nu sitter här med finare vänner än jag ens någonsin vågat drömma om.

-8927280169005849313_img_7342

Bara idag har två, av alla fina, lyst upp min dag. Förmiddagapromenix i härligt höstväder med finfint sällskap och diskussioner om ALLT mellan himmel och jord. Att ha den där djupare förståelsen för varandra är verkligen GULD. Att känna att jag kan säga allt och verkligen vara mig själv, att inte behövs försköna eller förminska något. Så värdefullt!

Och så den andra stjärnan, hon som mitt i sin egna proppfulla vardag alltid tar sig tiden för ett samtal. Hon som gång på gång vågar ringa för att kolla läger. Hon som finns där också när livet inte bara är roligt. Hon som på ett kort telefonsamtal fått mig att skratta flera gånger. Hon som orkar tänka på mig trotts att hon är totalt däckad i flunssa. Hon som får mig att känna mig viktig.

-2085129960538854528_img_7339

Dom finns där stjärnorna och fasiken så dom lyser. Ni vet väl det tjejer, att ni lyser upp mitt liv?!? Tacksam över alla stjärnorna som finns där, alla fina vänner som har sin plats i mitt hjärta och finns där för mig, precis alla dagar.

Jag kan vara själv men jag är ALDRIG ensam.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.