Ett jack-köp värt att skriva om

I flera år nu har jag tänkt att jag skulle behöva investera i en ny utedräkt, har inte haft en ordentlig jacka och utebyxor på väldigt väldigt många år. Det sjuka är att jag inte velat köpa en jacka för att jag känt mig för fet. ”jag kan inte sätta så mycket pengar på något nu när jag är fet, köper hellre nya sen då jag är smal igen”. Jag har inte ansett mig vara värd en ny jacka eftersom min kropp inte motsvarat mina egna förväntningar. Det är sjukt, jag vet att det är sjukt, men så har jag känt.

I höst vill jag jobba på att börja tycka om min kropp för vad den ÄR och inte för hur den SER UT. Jag vill ta hand om min kropp, ge den kärlek och träning, ge den bra energi och den uppskattning som den är värd. Inte för att den ser ut på ett visst sätt utan för att den levererat år efter år trotts mina elaka tankar om den.

Så i helgen åkte vi till skans och köpte en dräkt till mig, en dräkt i passlig storlek som känns både skön och snygg. Inte ens lite för liten för att jag ju ändå vill gå ner i vikt utan en som sitter som den ska JUST NU. För att jag är värd den just i år, just nu i höst och inte ”sen” när/om vågen säger något annat.

IMG_1607

Jackan är min påminnelse denna höst att jag är värd en fin och vattentät jacka NU, varje dag och inte ”sen”. Jag bär min jacka med stolthet, klart jag skall ha en bra och bekväm jacka! Och det känns så fruktansvärt bra, jag tackar mig själv för att jag äntligen var snäll och inte bara hård och missnöjd. Jag vill tycka om min kropp och för mig var denna investering (som ju en jacka är, dom är ju inte direkt billiga..) ett bevis på just det.

Låt regn och rust komma, jag och min POWER jacka är redo. Att gå ut i en jacka som är bekväm är härligt och befriande. Alla som stretat på sig för små kläder vet att man inte känner någon power alls då, det känns bara fel och obekvämt. Denna jacka är så skön och så snygg. Tack Malin för att du äntligen vågade göra detta!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.