Tips till dig som letar höst och vinterskor!

Inlägget innehåller Adlinks, vilket betyder att jag har möjlighet att tjäna lite pengar OM du som läsare köper en produkt via länken på min blogg. Priset är det samma för dig så du förlorar inget på att handla via länken. Är man inte intresserad är det fritt fram att skrolla vidare och klickar du inte på länkarna händer inget alls.

tips

En söndag som denna passar det perfekt att tänka på höstens och kanske till och med vinterns skobehov till sig själv och till barnen. Det har jag gjort denna helg, sorterat i vårt skoförråd och kollat vilka storlekar vi behöver. Just i år gav sökandet i förrådet inte speciellt bra resultat eftersom alla 3 behövde nya gummistövlar. Att köpa barnskor är ingen billig historia MEN just nu vill jag tipsa er alla om att footway har ta 3 betala för 2 på ALLA skor. ALLTSÅ PRECIS ALLA. Ta 3 betala för två är ju som gjort för vår familj just nu, alla 3 behövde en alltså omgång av gummistövlar och fodrade gummistövlar och vips köpte jag 6 par men betalade bara för 4. PERFEKT. Fodrade gummistövlar är ju annars det BÄSTA som hänt våra barn. Bara man ser till att fodret går att ta bort, då går det lätt att torka stövlarna om/när något barn gått i lite för djupa diken. Vi körde vidare med Kavats gummistövlar eftersom vi varit väldigt nöjda med dem tidigare år. Adam och Saga fick välja färger på stövlarna, och fröken rosa gick igen en gång all in. Brukar vara snabb leverans på footway, så gissar vi har paketet här om några dagar.

barnensgummistövlar

1.Adams gummistövlar // 4.Adams fodrade gummistövlar // 2.Sagas gummistövlar // 5.Sagas fodrade gummistövlar // 3.Vidars gummistövlar // 6.Vidars fodrade gummistövlar

När vi redan hade beställt gummistövlarna började jag tänka att vi ju kommer behöva vinterskor till hela gänget också, ta 3 betala för 2 på vinterskor blir ju också en super deal och jag klickade mig vidare till varma vinterskor och hittade varsitt par till barnen där också. Så i helgen har vi beställt 9 (!!!!) par skor och betalat för 6 av dem. Bättre deal hittar jag inte skulle jag tro. NÖJD och glad är ni nu så gott som redo för höstrusk och minusgrader redan i september.

barnensgummistövlar (kopia)

1.Adams vinterskor // 2.Sagas vinterskor // 3.Vidars vinterskor

Är du beredd för höst och vinter redan eller lever du ännu i att det ju just var sommar? Jag tycker det är så skönt att ha skoläget under kontroll och inte behöva PANIK åka iväg till Åbo för att leta storlekar som ALDRIG finns just då jag behöver dem. Nu kan det regna hur mycket det vill, vi är redo!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: