Äntligen är vi DÄR igen

En sak som är så otroligt härligt denna höst är ju att Vidde äntligen börjar bli lite äldre och att vi tillsammans kan hitta på roliga saker på förmiddagarna. Alltså visst kunde vi göra det tidigare också men Vidar fick inte ut så mycket av det. Han var mest missnöjd i vagnen eller gnällig i sandlådan. Han var liksom inte redo för parklek i våras och stressig som jag är tänkte jag redan att vi ALDRIG kommer kunna chilla i parken. (ja jag vet nybörjarmiss att tro att något visst skede varar förevigt..) Nu leker han och har roligt när vi är i familjeparken och jag får träffa andra föräldrar. WIN WIN och både är nöjda. Både igår och idag har jag haft så trevliga pratstunder med andra mammor i parken. Så roligt att umgås med andra och bara prata om allt möjligt samtidigt som barnen får en dos frisk luft. Sen kan man med gott samvete bänka sig här framför datorn när han sover i vagnen. En stor mugg riktigt varmt kaffe, en chokladstång och en podcast i bakgrunden. Livet som hemmamamma är härligt, speciellt dagar som dessa.

968A44F4-0E80-4FA7-90A1-1AB1DD9BFA22

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.