Veckan kunde inte börja bättre

1662326497787576506_img_8818

Oj ibland börjar bara veckan så otroligt bra, alltså ni vet dom där dagarna då man redan från morgonen vet att idag blir en bra dag. Vaknade först av alla och han upp och koka kaffe innan Vidar meddelade att han var vaken (han hade då också sovit hela natten i sin egna säng HURRA!). Barnen vaknade och var alla på riktigt bra humör, frukosten sjönk också i alla 3 vilket ALDRIG händer. Adam kom sig iväg till skoltaxin och vi åkte till dagis med Saga och Vidde. Vi (jag) kom ihåg att ta mappen med idag, vilket jag hade glömt hela förra veckan och vi vinkade hejdå till en GLAD och IVRIG tjej som blev kvar i skogen.

När vi kom hem kom Mia och lilla W hit och vi traskade iväg på en skön och väldigt svettig morgonpromenix. Vi traskade på och pratade (utom i uppförsbackarna när vi flåsade och höll på att svettas ihjäl) om allt mellan himmel och jord. Så härligt med Mia, vi tänker så lika kring mycket och när den ena pratar om något lite mer privat är det inte ovanligt att den andra nickar igenkännande. Efter promenixen käkade vi lite lunch och babblade lite till. HÄRLIGT

4750764287471453903_img_8798

Nu sitter jag här med en varm kaffekopp och väntar på att klockan skall bli 15 så att jag kan hämta hem Saga. Såklart sover Vidar skönt i vagnen just nu, så jag kommer behöva väcka honom snart, varför blir det alltid så? När man ska iväg så sover dom som aldrig förr.

-2407191752503940898_img_8805

Det blir nog en bra vecka det här, när redan måndagen levererar. Hoppas ni också har en bra start på den nya veckan, sista veckan i Augusti.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.