Vår nya resekompis, Bugaboo Ant

bugabooAnt

Så ivrig just nu, har precis klickat hem vår nya lilla vagn. Den perfekta (för oss) resevagnen skall snart bli vår och det känns så kul. Vi köpte ju ingen ny vagn nu då Vidar föddes, endast lite nya tyger så kanske är det därför det känns så roligt? Fast i och för sig gillar jag alltid vagnar och hade dom inte kostat så mycket hade vi säkert haft en hel drös vagnar hemma hos oss redan. Jag älskar ju våran Donkey, den fyller alla våra behov och jag hade aldrig velat vara utan den MEN den är ganska stor och bökig att släpa med sig över allt, den tar mycket utrymme i bakluckan och när vi är på språng Vidde och jag känns den ibland onödigt stor.

Skärmavbild 2019-08-25 kl. 12.35.50bild lånad från bugaboo.com

Så därför blev jag ivrig som ett barn på julaftonen när jag såg att Bugaboo lanserar sin nya resevagn BugabooAnt. Vagnen går att fälla ihop till en väska som får tas med som handbagage i flyget, GULD! Vilket gör att vi får ha vår egna vagn med oss tills vi går ombord på flyget. Vi ska ju nämligen iväg på semesterresa till Cap Verde i vinter. Visst gick det bra att resa med vår Donkey också, men som jag redan skrev känns den lite stor, speciellt nu då vi ändå bara har en sittdel med.  Det som är absolut viktigast för mig när jag väljer vagn är att sittdelen skall gå att ha vänd mot mig. Hittills har alla resevagnar jag sett varit just vända framåt och då inte varit ett alternativ för oss.

Tänker också att denna vagn är smidigare att ha med när vi ska iväg på Adams fotbollsmatcher, när vi åker och shoppar eller när vi bara skall en snabb sväng till malmen. Jag tror inte att denna nya vagn kommer ersätta vår andra utan snarare komplettera. På vintern är den knappast någon höjdare utomhus och skall jag iväg på promenad här på landet känns också de små framhjulen lite fjuttiga.

Så nu väntar jag bara på att vagnen skall komma hem så att vi får prova den. Valde att köra på samma gråa färg som vi har på vår donkey. Helt enkelt för att den är fin, smutstålig och blir inte solblekt på samma sätt som en svarta. Skall bli så spännande att testa vagnen och se om den motsvarar mina rätt så höga förväntningar.

Någon annan barnvagnsnörd här? Vad har ni för resevagn? 

3 reaktioner till “Vår nya resekompis, Bugaboo Ant”

  1. Ååååh! Alltså det är nästan så att jag får lust på en trea bara för att kunna testa en ant. Jag saknar på riktigt alla våra vagnar och sörjer dem. Donkeyn, yoyon och cameleon <3

    1. haha ja alltså jag förstår dej 😉 kärleken till vagnarna är något speciellt <3 det var ju när Saga inte längre åkte i vagnen som våran lilla trea blev till och så fick vi börja använda vagnen igen 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.