Vad ser du mest framemot denna höst?

IMG_8368

Hösten är nästan mer nystart för mig än nyåret. Dessutom finns det inga krav eller förväntningar på löften eller målsättningar, vilket jag tycker känns rätt skönt. Och så kan jag själv bestämma när just min höst börjar. Är det när skolorna börjar? I september? Eller imorgon?

Vad ser jag då mest framemot denna höst? Ja det bästa av allt är ju att jag kan vara hemma med Vidar. Jag är så glad över att vi inte behöver skola in honom på dagis denna höst, tacksam över att jag har möjligheten att välja. Eller välja och välja just nu har jag ju inte ens ett jobb. Jag har gjort den resan en gång, skolat in en 1 år och 2 månader gammal kille på dagis och även om det gick hur bra som helst det också känns det skönt att ha möjligheten att välja annat denna gång. Jag ser framemot lugna förmiddagar tillsammans med Vidar, besök till familjecafé, parkhäng med vänner och lugna stunder med endast en podcast som sällskap. Att få sitta själv och stirra in i en vägg, att ha en liten liten paus mitt på dagen.

Jag ser framemot att få struktur på veckorna och KANSKE få till någon lucka för min egna träning också. Promenader med endast en vagn skall också bli skönt, att inte behöva hålla koll på andra än den som (förhoppningsvis) sover i vagnen. Jag ser framemot barn som somnar lite tidigare på kvällarna och KANSKE till och med någon timme egentid efter att alla somnat.

Jag ser framemot att se Vidar lära sig gå, att se honom växa upp och mer och mer utveckla just sin egna personlighet. Jag ser såklart framemot att se alla barn utvecklas, att följa med på en ny säsong fotboll och dans och se dem njuta av sina hobbyn.

Ja man kan väl säga att jag ser framemot vår vardag nu på hösten. Känns skönt att inte behöva ändra på något för att vara nöjd. Jag är precis där jag vill vara just nu, DEN känslan är härlig och något jag unnar mig att känna efter allt det jobbiga jag gått igenom.

IMG_8366

Vad ser just DU framemot mest denna höst?

3 reaktioner till “Vad ser du mest framemot denna höst?”

  1. Baby nr 2 som borde titta fram i slutet på september!😍 och även att vi ska få allt på det klara med vårt nya hus så vi kan påbörja renoveringen😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.