Redo för helg

Första vardagarna är nu förbi och idag är det fredag. Kan fortfarande inte riktigt greppa att Adam faktiskt är ett skolbarn nu, men vi kommer nog landa i det småningom. Också idag gick morgonen bra och han meddelade att nästa vecka kommer han bara ringa mig på morgonen om han känner sig ledsen. Skönt så, kan nog erkänna att jag var rätt nervös över att den ena jobbiga morgonen skulle ha gjort hela skolstarten jobbig men som tur verkar det inte ha blivit så.

img_1149Idag fick vi åka ett varv via skolan och hämta hem jackan som visst hade glömts. Mammas pojke är han och pappas också, vi lär åka rätt ofta och söka saker/böcker/väskor som glömts där på första varvet..

Också Sagas återgång till dagisvardagen har gått bra, utan problem egentligen. Det enda hon klagar på är att jag kommit för tidig och hämta henne. Hon vill ju hinna leka längre, ett väldigt positivt problem tycker jag. Härligt att hon trivs. Saga började ju nu i en utegrupp och hittills har hon verkligen tyckt att det är kul, att varje dag få vara i skogen, äta lunch och mellanmål ute och få leka med allt det roliga som finns där i skogen.

Jodå en bra start på hösten fick vi.

Vidar är lite lost här hemma, kryper omkring och letar efter sina syskon och har inte haft ro att leka så mycket. Han tittar förvånat på mig varje morgon då jag väcker honom vid 7, liksom WHY får jag inte sova längre? Men nog vänjer vi oss. Det är skönt med vardag och rutiner igen, det tror jag vi alla tycker.

img_1142

Men nog är det skönt med lite helg nu också, att i lugn och ro få äta frukost utan att snegla på klockan och påminna att taxin kommer snart, att inte behöva packa väskor och fundera två och tre gånger igenom om dom faktiskt har allt med sig. Att ha sällskap här hemma är inte helt tokigt det heller.

I helgen har vi inte så mycket planer, skönt så! På söndag har Adam fotbollsmatcher så då har vi lite att fixa med det. Imorgon ska Saga och jag ha en tjej dag och åka till Åbo. Danskläder ska inhandlas och tumistid tankas upp. Ikväll ska vi köra ett hederligt fredagsmys i soffan. Gissar redan att jag kommer somna efter 10 minuter av filmen har gått, har varit så galet trött denna vecka. Hoppas vardagen kört igång bra hos er andra också.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.