En kopp varmt kaffe och en skön känsla i kroppen

5421152978775735570_img_8777

Torsdag och en dag som jag faktiskt hinner landa ett varv i kökssoffan när Vidar sover. Jag hinner sitta här och njuta av både varmt kaffe och världens godaste choklad. Alltså har ni inte testat pätkis crunch måste ni göra det, MUMS!

Först vill jag tacka alla ni fina som igår skickade peppande ord, erbjöd er att hjälpa till och tänkte lite extra på oss. Det värmer såklart och känslig som jag var igår blev jag rörd till tårar flera gånger av andra människors omtanke.

Vi pratade igenom allt med Adam flera gånger och jag insåg snabbt att det var jag som hade fått mer trauma än Adam. För honom var det inte någon big deal, han var ledsen en stund och sen blev det bra igen. Och ja då ska inte jag göra det till en större grej för honom heller. Vi funderade tillsammans hur han ville göra idag på morgonen, flera hade erbjudit att dom kan komma emot honom på skolgården och jag frågade om han ville det. Men det tyckte han var onödigt, han ville åka själv med taxin igen och sedan få ringa mig när han kom fram till skolgården. Det tyckte vi båda lät som en bra plan.

MEN för att undvika samma jobbiga känsla som igår satte jag mig i bilen och styrde mot malmen jag också efter att Adam hoppat i taxin. Saga som är en observant femåring undrade genast varför vi inte åkte till dagis. Jag sa att vi hade startat i så god tid att vi hann åka via bankautomaten och lyfta pengar innan dagis. Ville inte att hon skulle kunna skvallra till Adam att vi var redo att rycka in om det behövs. Telefonen ringde och idag var det en glad kille som svarade.

Vi pratade en stund och han sa att han ville prata med mig tills kompisarna var på skolgården och det gick hur bra som helst. Vi pratade några minuter och sedan hörde jag bara ” nu ser jag XX ” tut tut tut. Han hade inte ens tid att säga hejdå, vilket jag enbart tar som en positiv sak. Och vi kunde köra till dagis med en skön känsla i kroppen.

En timme senare ringde han igen, bara för att han snabbt ville berätta att han har det bra. Älskade lilla älskling, jag är så stolt över att honom.

8767388978505189537_img_8782

Nu sitter jag här med en varm kopp kaffe, jobbar lite på datorn och planerar för kommande dagar i min nya kalender. Föll för marknadsföringen på Therese Lindgrens YT kanal och köpte kalendern som hon designat. Jag är i alla fall NÖJD! Behöver verkligen en bra kalender i år, det är inte lite datum att hålla i huvudet. Föräldramöten, fotbollsmatcher, danslektioner, skrinnskolan och allt där emellan. Och då är det bara TVÅ av barnens om detta gäller ännu.

2579768070087082858_img_8793

Efter några dagar är vi säkert helt inne i vardagen igen. Då kommer dessa första osäkra dagar kännas så avlägsna. Tills dess försöker jag hänga med och inte utmana ödet för mycket. Alla är trötta denna vecka, så både gnäll och bråk finns närvarande på kvällarna. Också jag själv känner mig trött, nästan som att jag håller på att bli sjuk (hoppas verkligen inte) men hoppas det ska jämna ut sig med tiden. Tills dess är det tur att kaffe finns.

4 reaktioner till “En kopp varmt kaffe och en skön känsla i kroppen”

  1. Köpte denna pätkis idag då du prata så gott om den. Är ensam på stugan med killen och det tog 40min att få honom att somna vilket tar två minuter för pappa, puh! Nu ska jag njuta 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.