Två mammor på vift

Igår på eftermiddagen stod denna mama och sminkade sig, borstade igenom alla tusen knutar i håret och satte på sig en vanlig BH. Det händer inte varje dag, men just igår var det läge för det eftersom jag och Karin hade datenight.

Vi hade bokat in en middag på tumis, utan barn och utan våra män. Endast och enbart vi. Och vad kan jag säga? Vi hade kunnat äta sand och sten och ändå hade vi haft en härlig kväll. Att i lugn och ro få sitta, prata, äta och dricka utan av avbrytas av WC besök eller reda ut bråk var magiskt.

img_1074

Att bara få se efter sig själv, ha en liten handväska dit endast telefon och bankkort ryms. Inga byteskläder (även om jag hade behövt torra byxor, satte mig i en soffan som var våt och tja såg ut som att jag hade pissat ner mig efter det *lyckat*) blöjor eller mellis. Så skönt.

Vi började med att käka på pinchos, unnade oss både fördrink, massa god mat och en liten efterrätt. När våra två timmar hade susat förbi där traskade vi vidare till Walo rooftop bar i Åbo och drack varsin lyxig (svindyr) liten drink där. Och pratade någon timme till.

Oj så man borde bli bättre på detta, några timmars paus från mammarollen gör så gott för alla i familjen. Att tanka energi och samla kraft för att igen orka. Ett perfekt sätt att avslita denna fina sommar på och jag hoppas vi ska hinna ta en date till här i höst innan deras bebis gör entré.

img_1071

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.