2 år sedan VÅR magiska dag

799A5515

Tänk att det redan är två år sedan jag blev FRU Helenius. Det känns så avlägset men ändå som igår. Hela mitt liv har ändrats sedan dess men ändå är grunden den samma, familjen som alltid finns där. Om någon hade berättat för mig då, när jag stod där i min klänning allt det jag vet idag hade jag inte trott det. Kanske var det bara bra att jag inte visste något då ännu. Tänk att det jag då trodde var mina drömmar skulle sluta i en mardröm, men att det istället skulle födas något helt nytt ur det. Ja alltså Vidar föddes ju också under den tiden, också han en överraskning jag inte hade trott på där och då.

799A5536

Under dessa två år har så många saker ändrats, men stommen den där trygga stommen i livet är om möjligt ännu stabilare idag. Det har stormat omkring oss, men hemmet har varit ett tryggt och säkert ställe. Där vi inte dömmer varandra utan stöttar och försöker göra det bästa av varje situation.

Vi har kommit långt sedan dessa bilder togs, vi har lärt oss massor om livet och lärt oss att prioritera VÅRA drömmar. Livet är mer än jobb, livet är mer än jordbruk, livet är mer än renovering och kaos. Vi har stannat upp och gemensamt funderat vad VI drömmer om, vi vill leva livet på vårt sätt och även om dessa år varit en stor prövning står vi starkare här på andra sidan stormen nu.

799A5412

Redo för nya äventyr, för tråkigt får vi inte om jag känner oss rätt.

799A5564

Vill du läsa mer om vår magiska dag och se massa fina bilder som vår bröllopsfotograf Anna Riska tagit hittar du de olika inläggen under kategorin Bröllop2017 och inläggen hittar du HÄR

DEL 1, morgonen

DEL 2, porträttbilder och vigsel

DEL 3, festen

DEL 4, programmet 

och DEL 5, detaljer

alla bilder i detta inlägg är fotade av vår fina bröllopsfotograf Anna Riska 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.