Dags för frågestund

frågestund1

För att komma tillbaka in i bloggandet igen skulle det vara roligt att veta vad ni som läser är nyfikna på? Sitter du och pantar på någon spännande fråga eller har du kanske något ämne som du önskar att jag skulle skriva om? Kör hårt och ställ en fråga eller två.

4 reaktioner till “Dags för frågestund”

 1. Vilket är ditt bästa och sämsta minne från sommaren? Hur tänker ni när ni planerar en familje semester, vad är viktigast för er familj? Vart drömmer du om att åka på semester med familjen? Vad väljer du, en sommar utan bad eller en sommar utan grillmat? Ser du fram emot hösten? ☺️❤️

 2. Inför resor med familjen, hur ser er fördelningen ut i packningsskede? Känns hos oss som att allt ansvar ligger på mig medan gubben leker o håller pojken borta (vilket verkligen uppskattas då han river ut allt man försöker packa…suck..) men sen är det de typiska mammas fel om inte allt är med packat.
  Samma då man kommer hem, får hjälp att tömma bilen men alla kassar skall mamma packa upp annors ligger dom där o stör (vilket de tydligen inte gör hos det manliga könet som med godan ro kan gå runt väskorna på golvet i dagar).
  Tänkte att du kanske har några tips då ni är ganska mycket i farten 🙂

 3. Säg 5 saker du har på din bucketlist.
  Om du nu sku få en flicka och pojke vad sku du ge för namn?
  Drömresemål?
  Om du endast sku få äta en maträtt resten av livet, vilken sku det vara?
  Vad har du haft för hobbyn?
  Kan du spela något instrument?
  Favoritämne i skolan?
  Dröm jobbet?
  Om du sku ha ett husdjur, vilket djur sku det vara?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.