Vidars första födelsedag

I söndags var det dags att fira födelsedagsbarn 3/3. Vi firade Vidar 1 år och på något konstigt vänster känns det så otroligt galet att han REDAN är 1 år. När Adam blev 1 år tyckte jag att han var så stor, också Saga kändes ganska stor när hon var 1 men lilla plutten Vidde känns bara som våran lilla bebis. Visst han börjar prata, drar sig upp och stå, klättrar i trappor och delar med sig av sitt glada fina humör. Men han KAN väl inte vara 1 år redan?

IMG_7528

IMG_7525

Vi firade vår lillis med sång och paket på sängen. Han fick några nya figurer från babblarna och en lära-gå-vagn. Han lekte glatt med sina saker och verkade allmänt nöjd med sin födelsedag. Lite för mycket stohej när gästerna kom, eftersom alla kom genast till honom. Men visst mjuknade han där också och käkade lite jordgubbar med grädde dagen till ära.

IMG_7555

Första födelsedagen är något speciellt, att stå där och sjunga för han som ju just var bebis. HURRA och storasyskonen hjälpte honom att blåsa ut det lilla ljuset. På kvällen grillade vi hamburgare och knäppte några snabba bilder på den nyblivna 1 åringen.

Och visst är det ju en viss skillnad på denna glada lilla filur och det lilla knyttet vi kom hem med förra sommaren. Han är en så självklar del av vår familj, syskonens lilla störande ögonsten. MAMMAAAAAAAA Vidde förstööööööööööör! Ropar en viss fröken med jämna mellanrum, där emellan är han den finaste lilla sötisen i världen. Precis så som syskonkärleken skall vara.

img_2980

 

En kommentar till “Vidars första födelsedag”

  1. Pingback: High five!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.