Ett hej från sommarlovsfirarna!

IMG_6904

Det är glest med inlägg här just nu, barnen fick sommarlov och med det försvann inte bara min egentid på Viddes dagsvila utan också våra kvällsrutiner. Vidar har ändrat sin rytm helt och somnar sällan före 23, de två äldre gör inte heller det och tja när alla väl somnat så orkar jag just och just borsta mina tänder innan jag lägger på en podd och somnar innan reklamen ens är slut. Sköna dagar har vi, massa tid tillsammans och inte fullt så mycket kaos som jag trodde. I juli kommer Anton att vara ledig några veckor, kan ju konstatera att vi LÄNGTAR efter det också.

IMG_7294

Vi har redan haft sommarlov i 3 veckor och tiden rusar verkligen förbi. Nu har också fotbollen paus vilket gör att vi verkligen inte har något spikat program, vi kan liksom göra det vi har lust med och DET är skönt. Midsommar kom och gick vi firade den ute i Korpo med våra vänner. Nästa vecka är det dags för simskola för Adam och Saga. Första året för Saga och hon är både ivrig och lite nervös.

IMG_6913

IMG_6918

Mitt i detta kaos kan jag bara konstatera att livet ler just nu, familjen känns mer balanserad än den gjort på länge och också jag själv känner mig både glad och lycklig allt oftare. Säger på inga vis att livet bara ler, men att det finns fler solskendagar än arga åskmolnsdagar känna ändå skönt. Vidar fyller 1 på söndag och kanske är det så att cirkeln är sluten sen, vi klarade det första året som trebarnsfamilj. HURRA för oss liksom.

Familjen Helenius by Rebecka Hagert Photography-145foto Rebecka Hägert photography

Det var inte meningen att ha sommarlov från bloggen men nu blev det så i alla fall. Jag har bestämt att bloggen inte får bli ett stressmoment, har jag inte tid bloggar jag inte. Jag offrar liksom inte nattsömnen för att blogga, det är inte värt det just nu.

Jag har tänkt på en massa grejer och har flera utkast på gång. Känner en enorm tacksamhet över att vi har möjlighet att vara lediga tillsammans, för vi har minsann behövt några veckor på oss att ens landa i vår lediga vardag. Kanske jag hittar någon lucka under dagen då jag hinner blogga lite, om någon hinner läsa? Tycker själv att jag inte hinner läsa bloggar nu på sommaren, följer hellre folk på Instagram eftersom det går lite snabbare där. Följer ni inte mig kan nu göra det t.ex. HÄR 

@malin.helenius 

Skärmavbild 2019-06-28 kl. 15.06.28

Hur har ni det under sommaren? Semester redan eller? Vad har ni för planer i sommar?

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.