En fjärdedel av mitt liv

Ja tänk ändå, igår fyllde Adam 7år vilket betyder att jag nu varit mamma en fjärdedel av mitt liv. På ett sätt känns det ju som att han alltid funnits, att jag alltid varit mamma. Men på samma gång känns det galet att det redan är 7 år sedan vi låg där på tyks och lärde känna varandra. En nybliven mamma på 21 år, vilket team vi varit sedan dess Anton Adam och jag.

SONY DSC

SONY DSC

Vi firade vår sjuåring med sång och paket på morgonen, lyxfrulle och sedan kaffe och grill på kvällen. Den stora grejen för Adam var att han fick en EGEN telefon. Tänk hur stor han är nu, 7 år med egen iPhone. Mycket av gårdagen gick ut på att skicka meddelanden och ringa till alla människor i hans kontaktlista. Nyhetens behag såklart, och bra att han försöker skriva. All övning med bokstäver är bra för honom.

IMG_6813

IMG_6820

Förutom telefonen var också minecraft-lego populärt. I veckan har Adam nämligen fått börja spela minecraft, som en liten morot för att klara av tandläkarbesöket. Lyxfrulle hör till på födelsedagarna, för Adams del var det viktigaste att det fanns bacon. Vi överraskade också honom med hans absoluta favorit nämligen gele.

IMG_6830

På eftermiddagen kom sedan min Mamma, Robbe, Fammo, Faffa, Adams kusiner och farbror och Lelle hit till oss. Vi sjöng, käkade marängkaka och lite senare grillade vi lite tillsammans. Firade Lelles födelsedag också, eftersom hon har födelsedag på samma dag som Adam.

IMG_6837

IMG_6846

IMG_6866

IMG_6867

Så nu är han då firad, våran älskade sjuåring. Nu har vi ett litet kalas kvar för vår ettåring, men först skall vi fira midsommar. Kalas är kul, älskar att fira våra älskade busungar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.