Hand i hand mot nya utmaningar

DSC_5430foto: Rebecka Hägert Photography

Att våga är inte min starka sida, att våga ta steget mot förändring är ofta något jag skjuter upp. Skuffar beslutet framför mig och grubblar sönder det tills problemet med snöbollseffekt vuxit sig stort. Idag tog jag tag i ett av dessa beslut, jag har sagt upp mig och en enorm stress och press har släppt. Känner att en stor tyngd lättat från mina axlar. Så skönt när grubblet kring detta är över och jag kan börja fokusera på nya saker.

Vad händer nu då? Ingen aning, men det är också okej. Just nu är fokus på att börja må bra, att vara med familjen och hitta vem jag är. Känns skönt att kunna göra det utan att känna att jag också ”borde” börja jobba snart. Känner att jag själv kan ge mig mer tid att fundera och känna efter vad jag vill nu då jag inte har ett givet jobb att gå tillbaka till. Vidar är bara 1 år ännu och jag har inte bråttom någonstans. Jag vill njuta av tiden som vårdledig och tids nog kommer jag veta vad jag vill. Mitt i allt kommer jag veta och då kommer allt vara så självklart igen.

Tillsammans med min familj går vi nu hand i hand mot nya utmaningar.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.