Sommarlovets första dag

Idag är det ju den första riktiga sommarlovsdagen och vilken dag det varit. Det har funnits lite av det mesta, psykbryt, plättar, fotbollsträning i ösregn, lek, vattenkrig, mysiga samtal, Zumba och bastu. Vi har mina kusiner här på besök och njuter av varje stund. Dom leker med barnen, sköter om dem och umgås med oss. Bättre gäster kan man inte ha. Barnen njuter av att få umgås med sina idoler och jag njuter av att kunna vara i ett annat rum än Vidde då han är vaken. Jag kan liksom plocka undan i köket även om han leker i sitt rum. Efter helgen kalasande finns det en del att plocka undan, efter idag finns det i alla fall en del mindre.

Saga hade fotbollsträning idag, hon var NOLL sugen och drog igång en rejäl skrikfest innan vi kom oss iväg. Allt som kunde vara fel var det och jag fick jobba med mig själv för att 1 inte hota 2 inte tappa det själv 3 inte ge upp i ren frustration.

Vi kom oss iväg och det gick bra, mot slutet av träning hade hon till och med rolig. Och tur var det att vi kom oss iväg, annars hade jag nog glömt att man ju skulle hämta ut wc och hushållspapper idag. Nu såg jag ju alla andra göra det och kom då också ihåg mina egna. Min hjärna har helt klart tagit semester.

På kvällen tog jag och äldre kusinen lite tumistid och åkte iväg på zumba. Tänk att hon redan är så stor att hon kan joina på sådant. Så härligt, vi hade riktig skoj och avslutade sedan sommarlovets första dag på bastulaven. 7/10 toast på dagen, ska bli spännande att se vad vi hittar på imorgon.

A245F593-D32C-4C1D-BE34-00319D8B2970

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.