En första sneak peak från söndagens fotografering med Rebecka

DSC_6138

Oj så jag blev ivrig igår på kvällen när Rebecka mailade mig några bilder som en liten sneak peak på söndagens fotografering. Bättre känsla än på julafton när man får se igenom bilder från en fotografering. Även denna gång var jag så nöjd, det var så fina bilder, från en magsikt fin dag. Stämningen är fångad i bilderna, inga stela leenden eller barn som mer eller mindre motvilligt tittar surt in i kameran. Bilderna är fulla av kärlek och vad kan vara finare än det?

DSC_5430

DSC_5088

Det fina med Rebecka var att hon var så naturlig, till och med barnen ville samarbeta långt mer än dom brukar vid fotograferingar. Det höll på att bli lite svettigt där i ett skede nog, haha men mer om det i ett annat inlägg. Från start fick jag en så avslappnad känsla i kroppen när Rebecka kom, hon utstrålade lugn och var samtidigt väldigt proffsig. En avslappnad brud med humor. Det kändes nästan som att jag redan kände henne, även om vi aldrig träffats förr. Också kalasgästerna berömde hennes proffsighet när hon smög omkring med kameran här och knäppte bilder. Perfekt, precis så som det skall vara. Ett kalas förevigat utan en massa obekväma leenden. Är så glad över att vi fick till denna fotografering. Älskar fotografer med en tydlig stil och Rebeckas stil passar perfekt till mina visioner för dessa bilder. Hoppas verkligen att våra vägar korsas igen.

Här hittar du Rebeckas hemsida och HÄR hittar du hennes instagramkonto. Om du inte redan följer så FÖLJ, jag lovar att ditt flöde blir snyggare.

Och nej detta är inte spons eller betald reklam, detta är bara mitt genuina tips till er om en fotograf som jag var VÄLDIGT nöjd med <3 

DSC_5698

Vad säger ni? Ljuvliga bilder eller hur? Och mer ska ni få se senare!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.