Bland unicorns och fotbollar

Det har varit några tystare dagar här på bloggen, vi har nämligen haft fullt upp med att förbereda för både Saga och Adams kompiskalas. Två barnkalas på två dagar var kanske lite mycket sådär i stunden, men det gick ändå över förväntan.

På torsdagen var det Saga som firades, med unicorntema såklart. Hon hade bjudit några dagiskompisar och dom lekte och hade roligt tillsammans. Lite fika, lite mer lek, en liten spårning, en pinjata och så hade hon önskat att kompisarna skulle få åka traktorsläpvagn. Det blev ett väldigt lyckat kalas, Saga själv var väldigt nöjd och de små gästerna verkade också ha roligt.

img_9311

På fredag var det då Adams tur, han ville verkligen bjuda hela sin förskolegrupp (dom är totalt 16 barn) och eftersom jag tycker det är en fin tanke och vi dessutom har möjligheten att göra det så fick det bli så. Så på fredag eftermiddag rullade bil efter bil in på vår gård och leken var genast i full gång. Anton grillade lite hotdogs först och barnen lekte. Sedan blev det fika med fotbollstårta och allt, spårning omkring gården och så avslutade vi kalaset med en pinjata.

-7594457735593585694_img_5997

Det kändes verkligen fint att sjunga för Adam tillsammans med de han lekt med hela året, hans kalas blev också en liten sommarfest på förskolans sista dag. Tänk att han redan är så stor och har så fina vänner.

Igår hade vi sedan släktkalaset, men jag tror jag sparar lite på den delen ännu eftersom vi ju hade finaste Rebecka här och fotade. Kan skvallra om att det blev ett fint kalas, perfekt på så många sätt. Men ja som sagt mer om det så småningom.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.