Fem före sommarlov

Igår hade Adam avslutning på förskolan, imorgon har Saga sin sista dag på dagis och på fredag har Adam sin sista förskoledag. Sedan är vi lediga och har sommarlov tillsammans tills skolan börjar. Det ska bli skönt med friare dagar, mindre tider att passa och mer tid tillsammans. Lär få påminna mig själv om detta vissa dagar, att vi faktiskt längtade efter lediga dagar, de dagar som alla bara bråkar. Visst är det med skräckblandadförtjusning vi kliver in i sommarlovet. Märker att förra sommarens känslor spökar i hjärnan, försöker övertala mig själv att vi inte har samma utgångsläge i år. I år har vi 3 barn, vi har hittat våra platser i familjen och vi behöver inte anpassa precis allt enligt en nyfödd bebis. Det blir nog bra med sommarlov ändå, tungt kanske men BRA.

IMG_8904

foto: Fia fotograf 

För att livet inte skall bli så tråkigt (haha eller hur?!?) så kör vi på i 110 tills sommarlovet börjar. Både Adam och Saga har sina kompiskalas denna vecka och på söndag firar vi alla tre barnen tillsammans med släkt och vänner. Fullt ös ända in i mål.

IMG_5660

Det äter såklart lite tid just nu att förbereda och fixa inför kalasen men samtidigt är det ju väldigt roligt. Vi kör på tre olika teman i år, fotboll, unicorns och babblarna. Tror det kommer bli riktigt bra, sista paketet med saker kom till posten idag. Har försökt vara ute i god tid och förbereda mycket så att det inte skall vara PANIK dagen innan. Hoppas på fina kalas och härliga minnen för barnen. Nu ska jag fortsätta med förberedelserna innan Vidde vaknar. Vi hörs!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: