Försöker hänga med i svängarna

Okej okej jag vet att det inte är superintressant att läsa om varför bloggare inte hinner blogga. Men tempot vi kör i just nu är EXTREMT. Jag hinner inte sätta mig framför datorn, dagarna rusar verkligen förbi. Känns som att jag står på en fotbollsplan eller handlar mat hela tiden. Försöker hinna med att plocka undan hemma, laga mat och när alla barn äntligen sover på kvällen däckar jag också.

Anton har mycket jobb just nu, vilket såklart är bra men samtidigt äter det av familjetiden. För att inte prata om någon form av ensamtid. Har helt glömt att prioritera min egentid, försöker tänka att det blir lugnare i juni. Kanske inte gällande Anton jobb, men barnen är i alla fall lediga och vi har inte så mycket tider att passa. Egentid hade inte varit helt fel men det kommer komma mer tid för det också.

85beee44-ed4c-4fe2-84ed-df9c320e8bc0

Såhär mot slutet av maj är det oftast fullt upp, vårfester och avslutningar var och varannan kväll. Dessutom ska vi ju fira en 5 åring här i huset på lördag. Kalas skall planeras och den blivande 5 åringen är minst sagt spänd och nervös inför födelsedagen. Hon är precis som jag var som liten.

Mer struktur är såhär tror jag inte att jag kan prestera ikväll, barnen skall nattas och jag vågar nästan slå vad om att jag kommer somna så skönt jag också. Något jag verkligen lärt mig att prioritera den senaste tiden. Sömnen! Så otroligt viktig. Sen kan jag ju försöka intala mig själv att det inte spelar någon roll att jag inte sovit en hel natt på ett år. Men det är småsaker som vi inte behöver fokusera på just denna soliga tisdagskväll.

Livet är kaos men samtidigt känns det riktigt najs. Jag är på rätt ställe i livet och det gör mig lugn, även i detta vardagskaos av fotbollsträningar och högar av vikt byke.

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.