Små tecken på att sommarlovet närmar sig.

I måndags anmälde jag både Adam och Saga till sommarens simskola. Tänk att Saga skall få vara med i år, SOM hon längtat. Ifjol var hon ännu för liten, tittade på de andra barnen med drömmande blick och i smyg lekte hon att hon var med. Hon sken upp som en sol när jag berättade att både hon och Adam nu är anmälda till simskolan. En tradition jag själv hade som barn, känns roligt att barnen får vara med och ha roligt. Själv ska jag sitta på picknick filten och underhålla Vidde. Kommer säkert gå bra det också.

IMG_2673

Lilla skruttet på stranden ifjol 

IMG_2682

Adam hade också väldigt roligt i simskolan ifjol så han ser också framemot simskolan. Han har utvecklats massor i vattnet sedan förra sommaren så det skall bli spännande att se skillnaden från ifjol. Saga som alltid varit lite mer försiktig i vattnet kommer helt säkert ha stor nytta av simskolan, hoppas att lite av hennes spärr skulle släppa och hon skulle våga börja lite på sig själv lite mera.

IMG_2859

IMG_5365

Ett för Adam viktigt sommartecken är att få klippa gräset. Igår vara det äntligen dags att plocka fram klipparen och Adam studsade upp och ner av iver. Sedan hoppade han upp på klipparen och körde iväg som om han aldrig gjort något annat. Gång på gång slår det mig, han blir så stor vår Adam.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.