Nästan som kusiner

IMG_5217

En sak som jag är så oändligt glad över är att jag och Karin fått barn ungefär samtidigt två gånger på raken. Karins äldre tjej är lika gammal som Saga och Karins yngre tjej är lika gammal som Vidde. Även om barnen såklart är egna individer så går de igenom ungefär samma faser och vi hittar både stöd och pepp hos varandra som mammor. Att ha någon som går igenom samma sak samtidigt är skönt, att kunna dela det fina och det jobbiga just då det händer. För man glömmer ju saker när man inte är mitt i det, det vet jag ju själv. Med Karin vågar jag vara ärlig med tankar och känslor, och jag känner mig alltid stärkt efter att vi umgåtts. Att få lätta på trycket och spy galla en stund utan att i samma andetag behöva försäkra mig om att hon nog vet att jag älskar mina barn. Livet hade varit tomt utan våra favorittjejer <3

IMG_5124

Barnen har så roligt tillsammans, även om dom mellan varven också bråkar och retas som riktiga syskon. Att dom får växa upp tillsammans är så fint, att få ha en vän man haft sedan dag 1. Saga frågade varför vi inte är släkt med Karins barn ” vi är ju så mycket med dem ” och vi konstaterade att dom ju nästan är som kusiner. Man säger ju att vänner är familjen man väljer, det ligger något i det.

IMG_5123

Att få vara mammaledig/ vårdledig med en riktigt nära vän är LYX. Att kunna ta spontana kaffen, luncher och träffar i parken. Att ha TIDEN för varandra är verkligen något jag uppskattar. Att sitta där på golvet tillsammans med våra småttingar och dricka halvljummet kaffe är 1000 gånger roligare när vi är tillsammans. Så roligt nu då småttingarna också börjar märka att dom har varandra. Ni vet slickar på samma leksaker och petar varandra i ögonen.

IMG_5228

Och så har vi ju Adam, gängets ledare och hjärnan bakom allt bus. Ibland blir han lite less på att han inte har en jämngammal kompis i gänget, men oftast har dom det skoj hela trion. Ju äldre dom blir desto roligare har dom tillsammans. Ser redan framemot dagar på stranden, timmar i parken och grillkvällar denna sommar. Så fint att få skapa barndomsminnen till barnen tillsammans med min egna barndomsvän <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.