Ett tips på morsdsgsgåva

Inlägget är i samarbete med sherocksabun.com

Att hitta på morsdagsgåvor är inte alltid så lätt, ofta blir det en bukett med blommor, ett ljus eller en lykta kanske? I år kan jag i samarbete med sherocksabun.com presentera två roliga alternativ till morsdagsgåva. Ida som står bakom sherocksabun.com är en relativt ny bekantskap för mig. Vi har barn i samma åldrar och har lärt känna varandra via barnen. Blev väldigt glad när hon frågade om jag ville samarbeta med hennes företag. Ida är en driven egenföretagare, kreativ och väldigt inspirerande.

Jag fick testa både kaffe och en halsduk med ficka. Halsduken är verkligen praktisk, att ha en ficka dit man lätt kan få med några viktiga saker utan att det ens märks. Ni vet känslan när man inte har fickor och behöver kunna sätta telefonen och bilnycklarna ifrån sig. Bara jag som ibland lämnat efter mig dessa saker på mer eller mindre idiotiska ställen. En gång blev t.ex. min telefon lämnad på en toalett i ett shoppingcenter. Då hade denna halsduk kommit väl till pass.

Finns väldigt många olika färger på halsdukarna, kika in på sortimentet HÄR. Jag valde en ljus, som passa perfekt nu till våren och sommaren. På bilden ser man ju inte att halsduken gömmer både min telefon, en blöja, Viddes vantar och en napp.

IMG_5273

IMG_5290

Perfekt om man ska rusa iväg på ett snabbt ärende och inte orkar släpa hela skötväskan. Borde gjort så igår då Adam var på talterapi och vi hade glömt väskan hemma. Tror ni inte Vidde passade på att bajsa så det stank i hela Ankarhuset. Hurra!

IMG_5279

Halsduken fungerar också ypperligt vid Amning. För att Vidde ska kunna koncentrera sig på ätandet och inte samtidigt se sig omkring. Ni vet då man sitter och ammar på något allmänt ställe och Vidde får för sig att han nog måste sätta sig upp och se sig omkring X antal gånger innan han är klar med ätandet. Här är ju en halsduk rätt praktiskt så att inte patten lyser med sin närvaro genast han vänder på huvudet. Inte för att jag nu har så stora problem med det heller MEN om man kan välja så visar jag ändå helst INTE patten.

IMG_5262

Kaffet då? Ja det var verkligen gott, jag gillar ju att testa olika sorters kaffe och detta föll mig i smaken. Gillar också att det är lite speciellt, att liksom kunna köpa kaffe från en granne är ju coolt. Tänker mig att vi ska servera detta kaffe på morsdagsbrunchen. Passande och alltid kul med lite extra lyxigt kaffe vid festliga tillfällen. Hur firar ni morsdag? Är det lite extra festligt eller är det en vanlig söndag? Vi brukar bjuda in våra mammor på brunch, mest för att JAG älskar brunch.

IMG_5079

Som ett litet tips kan jag ännu säga att du till och med 5.5 kan beställa både kaffet och halsduken som ett paket till specialpris. En finfin morsdagsgåva åt dig själv eller en mamma du vill uppvakta.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: