Stolt storasyster

Idag fyller min syster år, min lillasyster blir 25 vilket är både galet och självklart. Min fina syster som blev mamma för 3 veckor sedan, min fina syster som gick igenom en förlossning långt ifrån de 3 som jag själv varit med om. Är så tacksam över att allt ändå slutade lyckligt och att lilla Adrian mår bra.

Min syster som igår publicerade en video på sin YouTube kanal där hon både öppet och ärligt berättar om sin upplevelse. Hennes förlossningsberättelse om när lilla Adrian kom till världen. Jag tycker ni skall se den och skicka lite kärlek och grattishälsningar till henne. Tänk att denna starka kvinna är min syster, kan man vara annat än stolt?

IMG_4799

Visst är det konstigt med syskon. Att man ibland kan känna på sig att något inte är som det ska. Vi fick info från förlossningen längs med dagen och sen blev det tyst. Jag kände på mig att något inte var som det skulle och tänkte för mig själv att det kanske hade blivit snitt i alla fall. Lättnaden och lyckan när vi äntligen fick höra att lilla Adrian var här och mådde bra. Oj denna kärlek som bara räcker till fler och fler barn. Magiskt. Ser framemot att få lära känna lilla Adria och att dela mammarollen och tankar kring den med min syster <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: