Solnedgång och ensamtid

Igår kändes det väldigt skönt med vardag igen, inte för att ja inte gillar att vara hemma med barnen men jag trivs också väldigt bra med vardagen. Vet ni hur skönt det är att trivas med vardagen efter att livet varit mörkt ett tag? Hur härligt som helst kan jag meddela. Alla de saker som för några månader sedan kunde knäcka mig totalt känns idag bara som små detaljer jag lätt kan rycka på axlarna åt. HEJA MALIN!

IMG_4930

Anton jobbar ute i skärgården just nu, vilket gör att det är många faktorer som påverkar när han kommer hem på eftermiddagarna/kvällarna. Färjorna kan t.ex. ställa till det ibland. Nå igår var då en dag som han skulle bli sen hem och istället för att gå här hemma och vänta på honom (och antagligen blir både sur och tvär) ordnade jag en lekträff med Karin och brudarna i parken. Kaffe och sällskap till mamas och barnen fick leka. WINN WINN liksom.

IMG_4907

När vi kom hem kom också Anton hem och efter kvällsmat och tandtvätt fick han natta barnen medans jag satte hörlurarna i öronen och hjälmen på huvudet. Cyklade iväg en sväng för att få lite motion, friskluft och tid för mig själv. Att få till just egentid är inte det lättaste just nu, så det gäller att ta de chanser man får. 40 minuter senare var jag hemma igen och barnen sov och bastun var varm. En bra kväll på alla sätt och vis.

IMG_8807

Jag är ibland dålig på att ta kontroll över våra dagar, hänger lätt upp mig på att vi måste vänta på Anton och tror liksom inte helt på min egna förmåga att fixa saker ensam med barnen. Något jag A L D R I G upplevde innan utmattningen. Jag är liksom rädd för att inte orka. När jag väl vågar inser jag att det går hur bra som helst, att vi fixar små äventyr ensamma. Väldigt skönt med tanke på kommande sommarlov.

IMG_4942

Och att cykla i solnedgången och kommer hem JUST innan mörkret var både skönt och fint. Varma kvällar som försiktigt viskar att sommaren är där, precis bakom hörnet. Som vi längtat!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: