Påsken som kom och gick

Första gången jag öppnar datorn sedan i torsdags. Hade fantiserat att jag skulle hinna blogga en del under dessa lediga dagar. Men istället blev dom just lediga och det har varit skönt det också. Vi lyckades få till en riktig familjepåsk i år vilket inte alltid varit så lätt. Är glad över att vi hunnit spendera tid med både varandra och familjerna. Lite gott och blandat liksom.

IMG_4722

Vi inledde påskfirandet ( vet egentlig inte varför jag skriver firande för vi firar nog inte påsk egentligen, liksom inte som jul ) i Vasa. Vi hälsade på min syster och hennes nya lilla familj. Vår blivande gudson (!) Adrian var ju precis sådär pluttig som en nyfödd bara kan vara och Vidar kändes ENORM i jämförelse. 9 månader mellan dem märks ju minsann nu i början.

IMG_4787

Förutom bebis gos hann vi en sväng till Tropiclandia och simma hela familjen + min mamma. Så skönt att Anton var med denna gång, 3 vuxna på tre barn då man reser är ändå rätt najs. Min faster och mina kusiner kom också till Vasa så vi fick umgås med dem också <3

Lördagen spenderades i bilen påväg hem, väl hemma flyttade vi in i vårt nya (riktiga) sovrum. På söndagen var barnen påskhäxor, eller en var häxa, en hare och en katt. Dom håvade in choklad så det räckte till oss alla.

IMG_4828

IMG_4873

Vi har städat ute på gården, krattat och plockat i ordning för vår och sommar. Riktigt roligt när hela familjen (- Vidar ) kan vara med och hjälpas åt. Vi har cyklat och varit ute massor, vilket känns skönt både i kroppen och knoppen.

Ja man kan väl egentligen konstatera att vi haft en riktigt skön påsk och att vi nu är laddade och redo för en kort vecka. Det känns ju helt som måndag imorgon men så är det ju redan tisdag. Lite vardag blir nog bra, de två äldre längtar efter sina kompisar och jag skulle ljuga som jag inte skulle säga att jag längtar efter förmiddagskaffe och en podd i lurarna när Vidar sover.

Hoppas er påsk också var kul, nu är vi på banan igen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.