Måndag och ny tittel

En nubliven moster sitter här framför datorn ikväll, igår föddes nämligen min systers lilla pojke Adrian <3 Tänk alltså att jag blivit moster nu, moster Malin. Låter inte helt tokigt eller hur? Vasa känns så väldigt långt borta just nu, önskar såklart att man genast hade kunnat åka och hälsa på men vi siktar på att komma iväg till påsken, bara alla är friska såklart.

IMG_4308

Idag är det måndag och jag och Anton har byggt garderober till vårt nya sovrum. Småningom vetni, börjar det bli dags att flytta in dit. HUR härligt? Jag börjar också äntligen vara frisk igen, det blev en väldigt långdragen flunssa denna gång. Har varit helt ur spel den senaste veckan. Men nu så, nu hoppas jag energin snart skall hitta tillbaka.

Imorgon ska vi på möte gällande Adams skolstart, hoppas på lite mer klarhet gällande det nu. Alla papper borde vara inlämnade och jag håller tummar och tår för att det inte skall dyka upp mer trubbel där nu. Innan mötet skall jag försöka hinna bygga ihop inredningen till mina klädskåp och flytta in mina kläder där. Gissar att jag kommer fylla en och annan kass till UFF också, eftersom jag har MASSA kläder jag inte använder. När vi flyttat in i vårt nya sovrum skall Vidde äntligen få ett eget rum, vet inte helt vad han ska ha där ännu i och med att han sover med oss och leker där vi är. Men lite mer förvaring tackar jag inte nej till och han har en del saker som gärna får flytta in i hans rum.

IMG_4259

Hoppas ni haft en skön helg i alla fall och att veckan börjat bra för er del.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.