Så typiskt MALIN..

Jag är ju alltså nu vårdledig, innan jag går vidare på den punkten så önskar jag idag att jag skulle jobba så jag skulle kunna sjukskriva mig. Fyfan för att vara ensam och sjuk med 3 barn. Det är ju inte som att Anton kan vara ledig för att jag är sjuk. Eller kan och kan men ja ni förstår väl. Valde att hålla hemma alla barnen också även om det nog tydligen mest var JAG som var krasslig idag.

Nåja men det skulle inte detta handla om utan jag ska erkänna min senaste MOKA. Redan i fredags började jag fundera vart mitt vårdbidrag hade lämnat, andra hade fått det och det var över en månad sen jag senast fick någo pengar från FPA. Pratade med min kära ordningssamma vän Karin och hon sa att jag ska logga in på mina FPA sidor för att se, där står det ju när nästa betalning skall ske.

Jag gör det och inser då varför jag inte fått några pengar. JAG HAR INTE ANSÖKT OM BARNAVÅRDSSTÖDET ens. Vet att mamma skakar på huvudet nu och konstaterar att detta är så typiskt mig. Och jag kan inte annat än hålla med. Men nu är ansökan inlämnad och förhoppningsvis börjar jag få lite pengar från FPA snart igen.

IMG_3996 2

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.