Inte optimal start på veckan

Hej hoj måndag igen. Här inleder vi veckan med sjukstuga. Snoriga och hostiga barn och en mamma som är totalt slut. Huvudet är fullt med snor och halsen gör ont. Hatar att börja en ny vecka såhär, att liksom inte komma igång med veckan. Men vad gör man? Vi fick helt enkelt ett lite längre veckoslut.

IMG_4032

Vidar är också flunssig, pluss att framtänderna håller på att komma igenom så han är inte på solskenshumör direkt. Första barnet som verkligen reagerar på tänderna, har inte förstått hur lätt vi kommit undan med Adam och Saga.

Vi har inga stora planer för dagen. Jag skall planera våra garderober till vårt sovrum som snart är klart. Klippa lite podd och ligga på soffan med barnen. Hoppas på en friskare dag imorgon. Hoppas ni har en fin måndag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.