Olyckan var på besök..

.. som tur var skyddsängeln också det. De senaste dagarna har Vidar lyckats med en hel drös grejer som hade kunnat sluta riktigt illa. Igår hände det som absolut inte får hända, Vidar föll från vår säng. Vi har en hög säng vilket gör fallet högt. Ångesten jag kände när Anton ringde och sa vad som hade hänt. Jag satt och väntade på Saga, som dansade. Hade så gärna bara rusat hem, men det verkade lugnt och Anton hade redan varit i kontakt med jouren. Vidar lyckades som tur falla med fötterna före och slog aldrig i huvudet. Skyddsängeln, som jag ofta vill tänka att är min fammo, hann fånga honom när vi föräldrar inte hann.

IMG_3847

Olyckor händer, små marginaler och sekunder spelar in. Är så glad över att vi fick komma undan med blotta förskräckelsen denna gång. Dock verkar Vidar vara av lite annan kaliber än sina syskon. Han lyckas liksom med saker som dom inte gjorde. Han är mer modig och ålar iväg på egna äventyr hela tiden. Ni vet man tycker man håller ögonen på barnen HELA tiden och ÄNDÅ lyckas dom stöta sig ibland. Funderar på att ha hjälmen på honom konstant tills han lärt sig gå nu. För det stackars huvudet är utsatt för en.det ena och en det andra just nu.

IMG_3828

3 reaktioner till “Olyckan var på besök..”

  1. Månne det har att göra med att han också vill? : ) Tycker vår minsting (med 5 och 7 års ålderskillnad till storasyskonen) är mycket modigare och våghalsigare än dom äldre var, allt vad dom gör ska hon minsann också göra! Klättrar upp där dom gör, ska cykla om dom cyklar, och som igår: peta med en pinne i elden om storebror också gör det (!)

    1. ja det är mycket möjligt, han ser ju va dom håller på med och vill liksom vara med där 🙂 lär ju inte bli bättre med åren heller 😉 huhhu blir svettig av bara tanken :p

  2. Tror nog också att din fammo är hans skyddsängel. Hann ha henne som lärare inom btgl-utbildningen och minns henne med värme och glädje. 💙

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: